3. SARĪKOJUMS

Otrdien, 10. decembrī, Rīgas Kongresu namā, trešdien, 11. decembrī, Berģu kultūras namā un ceturtdien, 12. decembrī, Valmieras kultūras centrā uzstāsies slavenais Londonas burleskas šovs, kura programmā “An Evening Of Burlesque” piedalās pasaules spilgtākās šā žanra zvaigznes. Krāšņi tērpi, asprātīgi dialogi un teicama režija piedāvā īstu horeogrāfijas, komiskā teātra, ironijas un gaumīga erotisma kokteili.

3. SARĪKOJUMS
 Otrdien, 10. decembrī, Rīgas Kongresu namā, trešdien, 11. decembrī, Berģu kultūras namā un ceturtdien, 12. decembrī, Valmieras kultūras centrā uzstāsies slavenais Londonas burleskas šovs, kura programmā “An Evening Of Burlesque” piedalās pasaules spilgtākās šā žanra zvaigznes. Krāšņi tērpi, asprātīgi dialogi un teicama režija piedāvā īstu horeogrāfijas, komiskā teātra, ironijas un gaumīga erotisma kokteili.

Burleskas šovs

Ilze Lavrinoviča iesaka burleskas šovu, komēdiju, Baueres grāmatu 0

Reklāma
Reklāma

1. GRĀMATA

TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
Lasīt citas ziņas

Vēstures skolotāja Ieva Zilberte rūpīgi gatavojusies audzināmās klases izlaidumam. Svinīgais brīdis ir klāt – viņa stāv uz skatuves audzēkņu un viesu priekšā, gatava uzrunai, bet pēkšņi viss sareibst… Viņa savā priekšā redz Zanes vecmāmiņas – ārstes Monikas Vaišļas – acis. Kāds sens noslēpums vieno abas sievietes? Aizraujošs stāsts jau no pirmās lappuses. Romāns vēsta par kādas dzimtas likteņa līkločiem līdz pat septītajai paaudzei, par mīlestību, ciešanām un cilvēciskām kaislībām, kas liek iedegties neprātīgā naidā.

Ingunas Baueres grāmatu “Līdz septītajai paaudzei” nu var iegādāties ne tikai grāmatnīcā, bet arī lejuplādēt “Zvaigzne ABC” mājas lapā.

2. FILMA

CITI ŠOBRĪD LASA

Labs veids, kā tumšajā laikā uzlabot omu, ir komēdiju skatīšanās. Deivida Vozņaka dzīve jau tā nav rožu lauks, bet pavisam negaidīti viņš uzzina, ka spermas bankā, kurā, būdams students, reiz iegriezās, ir notikusi kļūme un viņš ir kļuvis par tēvu 533 bērniem. Turklāt piektā daļa no tiem ir vērsusies tiesā, lai uzzinātu donora vārdu. Šauboties – atklāt vai neatklāt savu identitāti, Deivids nolemj iepazīt tuvāk kaut dažas no atvasēm. Komēdijas “Papucis” režisors – Kens Skots, galvenajā lomā – Vinss Vons.

3. SARĪKOJUMS

Otrdien, 10. decembrī, Rīgas Kongresu namā, trešdien, 11. decembrī, Berģu kultūras namā un ceturtdien, 12. decembrī, Valmieras kultūras centrā uzstāsies slavenais Londonas burleskas šovs, kura programmā “An Evening Of Burlesque” piedalās pasaules spilgtākās šā žanra zvaigznes. Krāšņi tērpi, asprātīgi dialogi un teicama režija piedāvā īstu horeogrāfijas, komiskā teātra, ironijas un gaumīga erotisma kokteili.

4. IZSTĀDE

Ziemassvētki jau tuvu. Par to atgādina izstāde “Pušķojam Ziemassvētkus” LU Botāniskā dārza Palmu mājas vestibilā, kurā apskatāmi Adventes vainagi un dažādi citi Ziemassvētku rotājumi, gatavoti no dabas materiāliem. Apmeklētāji, kuri arī paši vēlas izgatavot kādu rotājumu, sestdienās un svētdienās līdz pat Ziemassvētkiem varēs ielūkoties floristu amata noslēpumos, iepriekš piesakoties pa tālr. 29196559.

5. JAUNUMS

Tuvojas ziema, kad vēss gaiss ārā un sauss gaiss telpās mūsu matus padara trauslus un nespodrus. Kā palīdzēt tiem atgūt veselīgu izskatu? Iesaku izmēģināt zīmola “Kérastase” jaunās putas cirtu modelēšanai “Boucles d’art”, kuru sastāvā ir īpašs komponents matu aizsardzībai pret karstuma nelabvēlīgo ietekmi to veidošanas laikā. Bet jaunais aerosols “Gloss Appeal”, izsmidzināts uz matiem, mirklī piešķirs tiem dzīvīgu mirdzumu.

6. GARDI!

Cūkgaļa baltvīnā noderēs gan brīvdienu, gan svētku mielastam. Liesu cūkgaļas mīkstumu vai kakla karbonādi sagriežu aptuveni 1,5 cm biezās šķēlēs, pievienoju 4 – 5 smalki sakapātas ķiploka daiviņas, šašlika garšvielu, timiānu un viena liela vai divu mazāku citronu sulu. Iemasēju gaļā, atstāju marinēties 12 stundas. Uzleju baltvīnu, atstāju ledusskapī vēl uz 12 stundām. Katru gabaliņu apcepu viegli brūnu, kārtoju karstumizturīgā traukā, apleju ar atlikušo marinādi, pārsedzu ar foliju un cepu cepeskrāšnī 1 stundu, ja nepieciešams, vēl pārlejot ar vīnu. Galdā ceļu ar krāsnī ceptiem kartupeļiem un svaigu dārzeņu salātiem. Gaļa izdodas ļoti mīksta un aromātiska.

Reklāma
Reklāma

7. DZĪVES GUDRĪBA

“Jākāpj ledus kalna pašā virsotnē, kaut arī algā ērkšķu kronis, jo šī kāpšana ir vienīgā cilvēka cienīgā dzīve.”

Zenta Mauriņa

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.