Bulgura salāti ar ceptu sieru un 3 minūšu olu 6

Pagatavošanas ilgums: 20 minūtes, 4 personām

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

4 olas

320 g tējas siera

2 ēd. k. vīnogu kauliņu eļļas

Salātiem:

60 g bulgura

2 avokado

3 tomāti

6 redīsi

2 saujas rukolas

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

150 g jogurta Rimi GoodLife bez piedevām, 0%

Sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

Novāri bulguru, kā norādīts uz iepakojuma.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vārošā ūdenī iegremdē olas un vāri precīzi 3 minūtes. Nekavējoties liec ledusaukstā ūdenī, lai atdziest.
Nolobi.

Sagriez tējas sieru četrās vienādās daļās un apviļā no abām pusēm vīnogu kauliņu eļļā, apcep zeltaini brūnu no abām pusēm. Liec uz šķīvjiem.

Novārītam bulguram pievieno redīsus, tomātus, avokado un rukolas lapas. Nav svarīgi, kā griezīsi dārzeņus – tos var griezt lielākos vai mazākos un arī nevienādos gabalos.

Pasniedz salātus ar ceptu sieru un uz pusēm pārgrieztu olu, pārlej ar jogurtu. Papildu garšai pievieno sāli un piparus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.