Bulgura salāti ar ceptu sieru un 3 minūšu olu 6
Sastāvdaļas
4 olas
320 g tējas siera
2 ēd. k. vīnogu kauliņu eļļas
Salātiem:
60 g bulgura
2 avokado
3 tomāti
6 redīsi
2 saujas rukolas
150 g jogurta Rimi GoodLife bez piedevām, 0%
Sāls un pipari pēc garšas
Pagatavošana
Novāri bulguru, kā norādīts uz iepakojuma.
Vārošā ūdenī iegremdē olas un vāri precīzi 3 minūtes. Nekavējoties liec ledusaukstā ūdenī, lai atdziest.
Nolobi.
Sagriez tējas sieru četrās vienādās daļās un apviļā no abām pusēm vīnogu kauliņu eļļā, apcep zeltaini brūnu no abām pusēm. Liec uz šķīvjiem.
Novārītam bulguram pievieno redīsus, tomātus, avokado un rukolas lapas. Nav svarīgi, kā griezīsi dārzeņus – tos var griezt lielākos vai mazākos un arī nevienādos gabalos.
Pasniedz salātus ar ceptu sieru un uz pusēm pārgrieztu olu, pārlej ar jogurtu. Papildu garšai pievieno sāli un piparus.