Makaroni ar tomātiem un papriku 5

Sastāvdaļas:

Makaroni – 200 grami
Paprika – 1 gab.
Tomāti – 2 gab.
Sīpols – 1 gab.
Burkāni – 1 gab.
Ķiploks – 2-3 daiviņas
Augu eļļa – 2 ēdamkarotes
Tomātu pasta – 1 ēdamkarote
Nedaudz ūdens (aptuveni pusglāze)
Sāls un garšvielas – pēc gaumes
Siers – pārkaisīšanai
Zaļumi (dilles, pētersīļi, baziliks) – dekorēšanai

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Katliņā verdošā ūdenī liek vārīties makaronus un vāra pēc norādītās instrukcijas. Kad makaroni gatavi tos nokāš.

Notīra papriku un smalki sagriež, burkānu sarīvē. Ķiplokus un sīpolus smalki sakapā. Visu liek cepties uz pannas, cep, kamēr zeltaini brūns. Pannā pievieno izvārītos makaronus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Glāzē ielej ūdeni (līdz pusei) un pievieno tomātu pastu, visu kārtīgi samaisa – pievieno sāli un citas garšvielas pēc gaumes. Pievieno pannā. Uz lēnas uguns, kārtīgi visu samaisot sautē zem vāka vidēji 5-7 minūtes.

Pirms pasniegšanas katru porciju pārkaisa ar sarīvētu sieru un sakāpiet zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.