Foto – Anda Krauze

Sautēti svaigie kāposti 0

• 1,5 kg svaigu kāpostu
• 100 g tauku (cūkas vai zoss) vai eļļas, vai speķa
• 200 ml baltvīna
• 2 skābi āboli
• Cukurs
• Pipari

Kāpostgalvu sagriež četrās daļās un smalki saēvelē. Katlā uzkarsē taukus vai eļļu vai sačurkstina speķi, liek kāpostus un aptuveni stundu sautē uz lēnas uguns. Tad pievieno glāzi baltvīna, cukuru un divus prāvus, nomizotus un gareniski sagrieztus ābolus. Visu sutina vēl aptuveni stundu, uzkaisa piparus un karsē, līdz kāposti gatavi.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.