![](https://lastatic.ams3.cdn.digitaloceanspaces.com/2021/06/shutterstock_1685873689.jpg)
3 iemesli, kādēļ saldēti pārtikas produkti ir labāki par svaigiem 0
Uztura speciālisti saka, ka tā nav tikai tikpat laba kā svaiga – dažkārt tā ir pat labāka, raksta The New York times.
Kad ziema vilkās garumā, ir grūti iztēloties pavasara un vasaras košās krāsas un garšas. Taču daudzas no siltāko sezonu delikatesēm slēpjas vietā, kur jūs, iespējams, tās vismazāk gaidāt – jūsu pārtikas veikala saldētās pārtikas nodaļā.
“Saldēta pārtika var būt īsts glābiņš,” saka uztura speciāliste Maija Feller no Bruklinas. Lai gan cietie, aukstie augļu un dārzeņu iepakojumi var nešķist tik vilinoši kā svaigi produkti, ir vairāki iemesli mīlēt saldētos produktus.
Šeit ir trīs galvenie iemesli, kāpēc uztura eksperti slavē saldētus produktus un kā tos vislabāk izmantot savā uzturā.