Saldējums ar 40% biezpiena 0
Starp “Food Union” jaunumiem ir trīs saldējumi “Ekselence”, pieci biezpiena sieriņa saldējumi “Kārums”, kā arī pa vienam tradicionālo zīmolu “Pols” un “Klasika” saldējumiem. Plašajam “Ekselences” saldējumu klāstam šogad pievienojas vaniļas plombīra saldējums, kas pārklāts ar piena šokolādes vai mandeļu–piena šokolādes glazūru. Tie, kuri iecienījuši Latvijas gastronomijai raksturīgās garšas, noteikti novērtēs Rīgas Melnā balzama–upeņu “Ekselences” saldējumu lielajā vafeļu konusā. Starp šī gada lielākajiem jaunumiem, uzsver S. Usačeva, ir arī biezpiena saldējums “Kārums” ar maigi skābenu garšu. Skābeno garšu nodrošina augstākās kvalitātes biezpiens, kas veido 40% no saldējuma sastāva. “Food Union” šovasar piedāvās arī saldējumu “Klasika” ar karameļu saldējumu vafeļu konusā ar karameļu mērci un pārklātu ar karameļu–riekstu glazūru, bet “Polu” – ar šokolādes plombīra saldējumu ar šokolādes gabaliņiem.