Foto: Unsplash.com

Enerģētisko psihotipu saderība numeroloģijā 9

Attiecības starp diviem cilvēkiem lielā mērā ir atkarīgas no viņu psihotipiem. Viņi var veiksmīgi papildināt viens otru vai, gluži pretēji, konfliktēt enerģijas trūkuma dēļ. Izņēmums ir balto vai melno magu pāri – viņi parasti veido neitrālas alianses. Apskatīsim interesantākās psihotipu kombinācijas.

Reklāma
Reklāma

Divi neitrālie

Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Saeima pieņem būtiskas izmaiņas Darba likumā: darbiniekiem vairs nedrīkstēs nepamatoti pieprasīt krievu valodas zināšanas
Lasīt citas ziņas

Abi partneri ir neatkarīgas, pašpietiekamas personības. Viņi nav pieraduši dalīties savā starpā ar enerģiju, jo katram ir spēcīga dzīvesspēku rezerve. Sadarbība biznesā var veidoties veiksmīga, taču romantiskās vai ģimenes attiecībās trūks tieksmes, kaisles un pieķeršanās. Lai saglabātu pāri, jābūt kopīgiem mērķiem, interesēm un hobijiem.

Divi vampīri

Šī savienība tiek uzskatīta par vienu no sarežģītākajām, konfliktu pārņemtākajām un nestabilākajām. Abi partneri izjūt enerģijas trūkumu. Bieži rodas strīdi, skandāli, savstarpēji pārmetumi, intrigas un nodevība. Viņi var glābt savas attiecības, ja iemācīsies izmantot komunikāciju ar citiem cilvēkiem, lai uzlādētos, nevis mocītu viens otru ar greizsirdību.

Divi donori

CITI ŠOBRĪD LASA

Viņi izjūt spēcīgas savstarpējas simpātijas, taču problēma ir tā, ka viņi nevar atbrīvoties no enerģijas pārpalikuma, tas pārī rada spriedzi un aizkaitinājumu, sajūtu, ka katram no partneriem trūkst personīgās brīvības. Bērni, kas parādās šādās ģimenēs, aug hiperaprūpes un pilnīgas kontroles apstākļos. Donoriem ir pareizi jāpārvalda savi resursi, piemēram, nevis pārmērīgi rūpēties vienam par otru, bet gan palīdzēt tiem, kam tas nepieciešams.

Vampīri ar donoriem

Pārim var būt pārsteidzoši harmoniskas attiecības, jo donoram ir jādalās ar enerģiju, bet vampīram tā ir jāuzņem. Tādējādi katrs no viņiem apmierina savas vajadzības. Problēmas rodas, ja donors kļūst emocionāli izsmelts un izjūt vitalitātes trūkumu. Šajā gadījumā vampīram jābūt pacietīgam un jāļauj donoram atgūties un atjaunot spēkus.

Neitrālais ar donoru

Pāra attiecības atkarīgas no tā, vai donors spēj ievērot personīgās robežas un iepludināt savu enerģiju nevis ģimenē, bet sabiedrībā, piemēram, nodarbojoties ar labdarību vai izvēloties profesiju, kas saistīta ar palīdzēšanu citiem. Ja tā nenotiek, neitrālais ātri nogurst no partnera obsesīvās uzmanības, garām sarunām un vēlmes pastāvīgi skaidrot attiecības. Bet donora acīs partneris sāks izskatīties vienaldzīgs un attālinājies.

Neitrālais ar balto magu

Savienība tiek uzskatīta par vienu no labvēlīgākajām, jo ​​partneriem nav neveselīgas emocionālās atkarības. Starp viņiem veidojas stabilas, līdzvērtīgas attiecības, īpaši, ja viņus vieno ne tikai laulība un ikdiena, bet arī kopīgi hobiji vai sarunu tēmas. Abi viens otram var būt interesanti sarunu biedri un domubiedri.

Neitrālais ar melno magu

Šī pāra attiecības ilgst līdz brīdim, kad melnais mags sāk izjust emocionālo spēku izsīkumu un vajadzību pēc enerģijas, ko neitrālais nespēj apmierināt. Magam patstāvīgi jāmeklē vitalitātes avoti, nevis jāpārvēršas par vampīru. Neitrālais ir izturīgs pret psiholoģiskiem uzbrukumiem, tāpēc mēģinājumi izprovocēt konfliktu dos pretēju rezultātu – viņš attālināsies vēl vairāk.

Reklāma
Reklāma

Melnais mags ar balto

Numeroloģijā attiecības starp melno un balto magu tiek uzskatītas par stabilām un harmoniskām. Abi ir pašpietiekami indivīdi, bet, ja vienam rodas enerģijas deficīts, tad otrs var apmierināt šīs vajadzības. Savienībā ar balto magu, melnajam nav nepieciešams kļūt par vampīru, jo enerģijas apmaiņa notiek abiem draudzīgā veidā.

Donors ar balto magu

Donoram šīs attiecības ir noderīgas, jo baltais mags zina, kā saglabāt robežas, bet vajadzības gadījumā viņš var uzlādēt donoru un atgriezt tam dzīvesspēku. Mags kļūst par donora patronu, mentoru, māca viņam pārvaldīt enerģiju, meklēt vitalitātes avotus un pretoties vampīru uzbrukumiem. Nelieli konflikti savienību neapdraud.

Donors ar melno magu

Sarežģīta un neviennozīmīga savienība. Attiecību sākumā abi ir apmierināti ar veidu, kā notiek komunikācija un enerģijas apmaiņa. Taču problēmas var rasties, jo mags var būt pārāk uzstājīgs, neatlaidīgs un pat agresīvs, ja piedzīvo vitalitātes trūkumu. Viņš prasa daudz vairāk, nekā donors spēj dot. Viņam jābūt uzmanīgākam, atturīgākam, jāatceras mēra izjūta, rūpīgi un uzmanīgi jāizmanto donora enerģija.

Vampīrs ar balto magu

Vampīram baltais mags ir vispiemērotākais partneris, jo viņš prot, nekaitējot sev, dalīties ar enerģiju. Atšķirībā no donora baltais mags var pretoties vampīra uzbrukumiem, bet tajā pašā laikā saglabā līdzsvaru attiecībās un neliek partnerim meklēt vitalitātes avotus kaut kur citur, tostarp komunikācijā ar pretējo dzimumu.

Vampīrs ar neitrālo

Šāds pāris var pastāvīgi atrasties uz šķiršanās robežas. Neitrālais nespēj uzlādēt citus cilvēkus ar enerģiju, kas viņa partnerim tik ļoti nepieciešama. Vampīrs var ilgi neapzināties šo partnera īpatnību un arvien spēcīgāk provocēt izrādīt emocijas, bet bez rezultātiem. Neitrālajam ātri apnīk psiholoģiskie uzbrukumi, tāpēc viņš vai nu emocionāli attālinās, vai vispār pārtrauc attiecības.

Melnais mags ar vampīru

Šo psihotipu īpašniekiem reti ir ilgstošas ​​attiecības un vilkme vienam pie otra. Katrs no viņiem cenšas saņemt enerģiju no otra, tikai mags rīkojas vēl skarbāk nekā vampīrs, kas bieži vien noved pie savstarpējiem apvainojumiem un skandāliem. Abiem ir jāpaaugstina savs garīguma līmenis, lai meklētu vitalitātes avotus ārpasaulē, nevis saņemtu enerģiju caur konfliktiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.