Aukstā jogurta zupa ar gurķiem un zaļumiem 10

Sastāvdaļas:

1 gab. garais gurķis vai vairāki lauku gurķīši
Saišķītis dilles
Mazliet bazilika (svaigā)
Saišķītis lociņi
Melnie pipari, sāls
Citrons (sulai)
1 iepakojums grieķu jogurts
2 vārītas olas
Puravs (nedaudz)

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
RAKSTA REDAKTORS
Bez vainas vainīgs? Mirklī, kad trīs bērnu tēva Artūra kontā ienāca 200 eiro, viņš kļuva par bīstamu krāpnieku! 44
Lasīt citas ziņas

Gurķus nomizo, sagriež gabaliņos un liek blenderī. Pievieno dažas bazilika lapiņas, dilles, sīpollokus, sāli, maltus melnos piparus, iespiež mazliet citrona sulas un visu sablenderē.

Pa to laiku novāra olas, atdzesē un nomizo.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēc tam pievieno grieķu jogurtu un zupu ar blenderi viegli uzkuļ. Zupas konsistenci regulē ar sastāvdaļām: ja vēlas biezāku – pievieno vairāk gurķus un zaļumus, ja šķidrāku – mazāk.

Sagriež ripiņās svaigo puravu.

Lej šķīvī, pārkaisa ar smalki sakapātu cieti vārītu olu un purava ripiņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.