Gurķu – zirnīšu aukstā zupa 10

8 gurķi
200 g notīrītu zaļo zirnīšu
Saišķis pētersīļu
Saišķis diļļu
Saišķis piparmētru lapu
Sula no 1/2 citrona
4 ēdamk. olīveļļas
1 ķiploka daiviņa
250-300 g paniņu
Sauja riekstu vai sēkliņu pasniegšanai (var nepievienot)

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
RAKSTA REDAKTORS
Bez vainas vainīgs? Mirklī, kad trīs bērnu tēva Artūra kontā ienāca 200 eiro, viņš kļuva par bīstamu krāpnieku! 44
Lasīt citas ziņas

1) Sablendē visas sastāvdaļas līdz maisījums ir viendabīgs.
2) Liec ledusskapī uz 3-4 stundām, lai zupa iegūst bagātīgu garšu.
3) Rotā ar smalki sagrieztiem gurķiem un zaļumiem. Klāt var pievienot sakapātus riekstus vai sēkliņas (piemēram, valriekstus, lazdu riekstus, mandeles, ķirbju sēklas).

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.