Aukstā zupa ar zilo sieru un ceptu bekonu 10

KĀ GATAVOT?

Bļodā lej bezpiedevu jogurtu, pievieno sagrieztas salātu lapas, sakapātu svaigu gurķi, redīsus un dilles. Visu samaisa. Ja zupa pārāk bieza, atšķaida ar kefīru vai rūgušpienu. Pēc garšas pievieno sāli un melnos maltos piparus. Ja vēlas, lai zupa pikantāka, pieliek sinepes. Pirms pasniegšanas iedrupina Rokforas vai “Trikātas” zilo sieru, vidiņā ieliek apcepta bekona šķēlītes.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Lai tiktu ārā no “Rimi”, tagad vajag kuponu”- pircēji samulsuši, kā tikt ārā no veikala, ja nekas netiek nopirkts
Mājas
Ideālais banānu uzglabāšanas veids – tie nekļūs melni nedēļām ilgi
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
Lasīt citas ziņas

Gatavoja Skrundas profesionālās vidusskolas skolotāja, pieredzējusi pārtikas tehnoloģe un godu saimniece GUNTA STEPANOVA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.