Kreptīga aukstā zupa ar kvasu 10

Sastāvdaļas
• 1 l nesaldināta kvasa
• 250 g vārītas gaļas vai desas
• 3 kartupeļi
• 3 gurķi
• 3 olas
• sīpols
• 5 ēdamkarotes sakapātu lociņu
• 3 ēdamkarotes sakapātu diļļu
• 2–3 ēdamkarotes citrona sulas
• 1 tējkarote mārrutku
• 1 tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Mājas
Ideālais banānu uzglabāšanas veids – tie nekļūs melni nedēļām ilgi
Kokteilis
FOTO. Alla Pugačova pārvērtusies līdz nepazīšanai
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Cieti novārītas olas sakapā. Ar visu mizu izvārītus kartupeļus atdzesē, nomizo un sagriež mazos kubiciņos. Gurķus, sīpolu, gaļu vai desu smalki sagriež, bet lociņus un dilles smalki sakapā. Visas sastāvdaļas ber katlā, pārlej ar kvasu, pievieno cukuru, sāli, citrona sulu un mārrutkus. Samaisa un noliek uz divām stundām ledusskapī. Pasniedz aukstu ar lociņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.