Aukstā zupa ar dārzeņiem un grauzdiņiem 10

Sastāvdaļas – 300 g kefīra, 2 ēdamkarotes biezpiena, 50 g kūpināta šķiņķa, 1/2 gurķa, gabaliņš paprikas, selerijas kāts, 1/2 olas, pētersīļu zaļumi, dilles, gārsu lapas, citrona miziņa, rupjmaizes grauzdiņi, garšvielas, ķiploka daiviņas, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
Kokteilis
VIDEO. “Spļāviens latviešu dvēselēs!” Cilvēkus pamatīgi satracina “Spēlmaņu nakts” priekšnesums
Lasīt citas ziņas

Kefīru kopā ar biezpienu, citrona miziņu un zaļumiem sablendē. Svaigos gurķus sagriež salmiņos, papriku un selerijas kātus applaucē un sagriež salmiņos. Dārzeņus liek kefīrā, samaisa. Kūpināto šķiņķi apcep un liek porciju šķīvī pirms pasniegšanas kopā ar olas pusīti. Zupas garšas uzlabošanai pievieno garšvielas. Rupjmaizes grauzdiņus sagriež un apcep, ieberž ar sāli un ķiplokiem. Kārto šķīvī, var pasniegt atsevišķi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.