“2025.gada sākums būs baigais pārmaiņu sākums…” Astrologs Bēniķis ieskicē jaunos zvaigžņu ciklus tuvākajiem gadiem, kas var beigties pat ar ES jukšanu ārā pa šuvēm 137

“Jāsaka uzreiz, ka tas 2025.gads būs baigais wow! gads Latvijai, Eiropai un arī Amerikai,” tā intervijā TV24 raidījumā “Uz līnijas” pārliecinoši atzina astrologs un datu analītiķis Jānis Bēniķis, atklājot, ka viņš jau astroloģijas prognozēs esot ieskatījies vairākus gadus uz priekšu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās!
Pasaulei vajadzētu atgādināt par šīm briesmām: Krievijā rosina detonēt kodolbumbu, lai liktu “cilvēcei aizdomāties” 85
TESTS. Vai tu esi stulbs? Šis tests ātri tev palīdzēs to noskaidrot
Lasīt citas ziņas

“Ja nopietni skatās, tad 2025.gada sākums ir tāds baigais pārmaiņu sākums, jo pēdējos trīs gadus mums tika noņemtas ilūzijas par to, ka pasaule ir laba, pūkaina, un visi mūsu kaimiņi ir labi un pūkaini. Šis process iet uz beigām. Nākamajā gadā mēs jau varēsim skaidri skatīties uz pasauli!” tā nākotnes astroloģisko prognozi ieskicēja astrologs Bēniķis.

Bēniķis TV24 raidījumā uzsvēra, ka nākošgad, skatoties no astroloģiskā viedokļa, sākas vairāki būtiski, jauni cikli. “Un tas nozīmē jaunas pārmaiņas. Viena no tādām pamatidejām ir, ka nākošie trīs gadi nu nosacīti nesīs taisnīgumu. Taisnīgums vienmēr ir tāds relatīvs jēdziens. Mums ir savs taisnīgums, kaimiņzemē – savs taisnīgums, jautājums ir, kurš uzvarēs visā šajā stāstā? Tāpēc tas taisnīgums nebūs vienkāršs,” sacīja Bēniķis. “Jārēķinās, ka viss tas, kur mēs varam iet cīnīties ar fizisku spēku, tas tikai eskalēsies, jo sāks strādāt Auna zīme, kuru pārvalda Marss,” brīdināja astrologs.

CITI ŠOBRĪD LASA

Līdz ar to šobrīd neesot pamatojuma atslābt. “Ir jāveido uzkrājumi, ir jāveido tauki un jāskatās, kas mums sāksies apmēram ap nākošā gada sākumu, teiksim tā, ap siltāku pavasari,” vērsa uzmanību Bēniķis, jo būšot daudz pārmaiņu. Turklāt tas būs laiks, kad sāksies “ļoti līdzīgs process”, kāds notika tad, kad sākās ASV Pilsoņu karš. Un drīz novembrī šogad būs arī ASV prezidenta vēlēšanas, un attiecīgi pieminētais cikls sāksies 2025.gada pavasarī, kas labi sakrīt. “Un mēs zinām, ka šis Pilsoņu karš tolaik Rietumeiropā nosacīti bija visasiņainākais konflikts,” atgādināja astrologs.

Bēniķis precizēja, ka, visticamāk, tas diez vai būšot tāds Pilsoņu karš, kāds savulaik piedzīvots Amerikā, bet tā varētu būt “sabiedrības šķelšanās, kas notiek agresīvā formā”. Tomēr ir arī iespējamas, ka tas viss atkārtojas, turklāt viss “sakrīt ar vēlēšanām” ASV, pēc kā notiks procesi un atkal var atkārtoties pagātnē piedzīvotais.  “Ir vēl viens interesants moments, ka notiek arī cikls, kas bija raksturīgs Bila Klintona impīčmenta laikā. Tas arī sakrīt ar šīm te [ASV prezidenta] vēlēšanām, tāpēc es domāju, ka tur būs diezgan forša jezga tajā visā,” sacīja Bēniķis, atklājot tuvākā laika astroloģisko prognozi.

Vēl viņš uzsvēra, ka jāņem vērā, ka vienlaikus ar jau pieminētajiem cikliem sāksies kāds cits jauns cikls, kas mums “ilgs vēl 14 gadus”, kad ļoti pieaugs nacionālisms un populisms. “Šis cikls ir raksturīgs, ja mēs atceramies, ar laiku, kad bija Kosovas krīze, kurai pamats bija gan teritoriālais, gan nacionālais. Tāpēc visas šīs sfēras augs. Tas labākais scenārijs ir, ka mēs to spējam kontrolēt, sliktākais scenārijs ir tāds, ka tuvāko 14 gadu laikā Eiropas Savienība vienkārši sāk jukt ārā pa šuvēm. Iezīmes mēs jau redzam. Cerams, ka mums izdosies tās savākt, strukturizēt, bet tas nav patīkams stāsts, bet tā ir tikai prognoze – tas ir modelis,” tā intervijā TV24 raidījumā norādīja astrologs un datu analītiķis Bēniķis, izklāstot tuvāko gadu astroloģijas prognozes.

Plašāk skatieties pievienotajā video!

Pilnu TV24 raidījumu “Uz līnijas” variet skatīties video šeit:

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.