FOTO: Facebook/Linda Mūrniece/ ekrānuzņēmums

“2024. sākums ir tāds, ka 2023. nemaz vairs tik traks nešķiet.” Linda Mūrniece un citi cilvēki dalās, ar kādiem pārdzīvojumiem sācies šis gads 38

Linda Mūrniece, uzņēmēja un bijusī politiķe, savā “Facebook” kontā dalījusies ar nelielu stāstu par to, kā viņai un viņas paziņām sācies šis gads. Esot sajūta, ka teju nevienam tas nav sācies bez starpgadījumiem.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Pazīmes, ka tu patērē pārāk daudz olbaltumvielu 2
Krievijā trīskāršojušies “vārti uz elli”, kas var aprīt zemi un ciemus
Veselam
Kā atbrīvoties no riebīgās “riepiņas” uz vēdera. Nosaukti 5 galvenie noslēpumi
Lasīt citas ziņas

Linda raksta: “Šķiet, neesmu satikusi nevienu, kam gads būtu iesācies bez starpgadījumiem. Lielākiem vai mazākiem.

Pati pirmajā gada dienā paliku bez auto aizmugurējā stikla. Un nospriedu, ka ar to šim gadam problēmu pietiks, bet nesanāk. Katru dienu pa kādam sīkumam, bet nepatīkamam. Labi, ka nekas tāds, par ko tiešām pārdzīvot un tā arī varētu palikt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Jo ir jau arī labais katrā sliktajā. Kad šodien nejauši degvielas uzpildes stacijā izsūknēju gaisu no nomas auto riepas, ne no kurienes parādījās kāds kungs, kurš ātri vien manā vietā visu atrisināja. Sen neviens manā vietā nebija izdarījis darbiņu.

Draugiem un paziņām kas plīst un gāžas. Cits saslimst, cits zobu nolauž, kāds telefonu pazaudē. Vārdu sakot – gads iesācies jaudīgi. Tā, ka nav laika pat uztraukties par notikušo, jo nākamā vaina jau steidzas piemeklēt.

Šodien draudzene atsūtīja bildi ar pārsalušu prosecco pudeli auto bagāžniekā. Te nu ir pat divas labas ziņas. Tas nav uzsprādzis mašīnā pa tiešo un ir lietojams kā prosecco saldējums. Un kā jums sācies gads?”

Interesanti ieskatīties arī komentāros pie Lindas ieraksta. Visvairāk reakciju izpelnījies kāda vīrieša stāsts: “Būtu man Tavas problēmas… Pāris dienas pirms jaunā gada man meita “izdīca” 2 žurkas- bērna sapnis. Viss jau būtu labi, bet viena žurciņa bija aizdomīgi resna, nospriedām, ka nopietnas veselības problēmas, bet neko, varbūt izdzīvos. 2. janvārī žurciņa palika tieva, izdzīvoja un piedzemdēja 12 mazas žurciņas… Lūk tā ir “jautrība”!”

Kāds cits komentārs skan šādi: “2024. sākums ir tāds, ka 2023. nemaz vairs tik traks nešķiet.”

Citiem gan esot notikušas arī labas lietas: “Es gan nevaru sūdzēties, tētis atrada pagaišgad pazaudēto dzirdes aparātu. 500 eiro ietaupīti.”

Protams, arī aukstums daudziem bojā noskaņojumu: “Pirmajā darba dienā manam autiņam nepatika riepu gaisa spiediens, bet degvielas uzpildes stacijā gudri darboties neprotu, tad braucu uz auto servisu, bet pārējais ir 👍, vienīgi tracina aukstums un tas vējelis.”

Reklāma
Reklāma

Ar auto ķibelēm saskārušies arī citi: “Gada beigās autiņam servisā nomainīja visus filtrus, eļļas, zobsiksnu jaunu uzlika, akumulatoru… Visu,ko vien var iedomāties, lai brauktu bez raizēm. Šodien…. auto iedarbināt neizdevās…..Piezvanīju meistaram, un viņš saka – bet kvēlsveces mēs pārbaudījām? Kā anekdotē! Smejies vai raudi, bet rīt auto jādabū pie dzīvības un punkts.”

“Pēc izbraukuma šovakar atgriezāmiess mājās un aizsalušas ūdens trubas.esam bez ūdens,” arī tā mēdz gadīties.

Kāda sieviete norāda uz vienu no iespējamajām atbildēm daudzām ķibelēm: “Tas dēļ Merkura retrogrādā. Vēl nedēļa un varēs uzelpot mierīgi, bez excesiem un elpas trūkumiem.”

LA.LV Aptauja

Kā jums sācies 2024. gads?

  • Gads ir sācies ļoti lieliski!
  • Viss ir kārtībā.
  • Visādas sīkas ķibelītes.
  • Briesmīgi! Ceru, ka turpinājums būs labāks.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.