Foto: Shutterstock

2021.gada astroloģiskā prognoze Svariem: esi uzmanīgs – nepazaudē sevi citu dēļ! 1

Kristīne Akmentiņa, “Mājas Viesis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Veselam
Četri dzērieni, kas izraisa insulīna rezistenci un svara pieaugumu. Ar ko tos aizvietot?
Kokteilis
Kāds vīrietis vajadzīgs katrā zodiaka zīmē dzimušai sievietei 8
Veselam
Slaida auguma noslēpums! 25 pārtikas produkti ar augstu olbaltumvielu un zemu tauku saturu 8
Lasīt citas ziņas

Svaru zīmes (dzimuši laikā no 23. septembra līdz 23. oktobrim) pārstāvji ir miera, harmonijas un skaistuma nesēji dzīvē. Un šis gads solās būt laimīgs, veiksmes durvis plaši atvērtas un jebkurā brīdī var parādīties iespējas.

Personības attīstības un garīgās izaugsmes gads. Jūs parasti rīkojaties impulsa un emociju, subjektīvā redzējuma vadīti. Jūsu raksturs ir spontāns un impulsīvs, tāpēc pastāv risks pazaudēties starp iespējām un savām vērtībām. Nevilcinieties izmantot radošumu un pieredzi, lai uzlabotu savu labklājību un dzīvi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Lielisks gads, lai nostiprinātu savas pozīcijas darbā, stabilizētu finansiālo situāciju. Var būt iespēja uzsākt jaunus projektus. Paļaujieties uz savu intuīciju, lai izvēlētos, kādu ceļu iet. Varat saņemt arī jaunus darba piedāvājumus, rūpīgi izturieties pret jautājumu par darba maiņu. Izsveriet visus plusus un mīnusus, analizējiet, pirms izvēlaties sev tīkamāko darbu. Vairieties izdarīt izvēles savtīguma vārdā, tas radīs apjukumu un pārpratumus.

Gada nogalē var būt sarežģītāka finansiālā situācija, tāpēc ieteicams sekot līdzi ienākumiem un izdevumiem un pārlieku netērēties. Īpaši uzmanīgi esiet decembrī!

Svari, kuri ir sava uzņēmuma vadītāji, arī gūs jaunas iespējas, sadarbības partnerus. Jums tikai jāizmanto izaugsmes iespējas.

Mīlestības jomā attiecībās esošiem viss ies soli pa solītim uz izvēlēto mērķi. Ideāls gads, lai iekuģotu laulības ostā. Brīvajiem Svariem daudz iespēju, daudz izvēļu. Pārliecinieties, ka izvēlaties gudri, pirms iesaistāties jaunās attiecībās.

Attiecībās jums jābūt pārliecinātiem, ka jūs mīl par to, kas jūs esat, nevis par to, kā izskatāties. Tam vajadzētu būt jūsu vadmotīvam stipru un ilgtermiņa attiecību veidošanai. Kā arī nepazaudējiet savu identitāti, savu personību citu dēļ. Vislabākais laiks jaunu attiecību sākšanai vai arī esošo attiecību stiprināšanai no oktobra beigām līdz decembra sākumam.

Veselības jautājumos jums galvenais ir sekot līdzi fiziskajam un emocionālajam līdzsvaram. Ļaujiet sev atpūsties, darbi un citas lietas pagaidīs. Sekojiet līdzi sabalansētam uzturam un pietiekamām aktivitātēm, kaut arī šis gads jums būs gana darbīgs, nevajadzētu uztraukties par slinkumu un piespiedu bezdarbību. Jāiemācās sevi nepārpūlēt un pateikt “nē”, lai pasargātu gan fizisko, gan emocionālo veselību.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.