Ziedkāposti 0
Ir pienācis laiks rampu ugunīs nonākt vecajiem labajiem ziedkāpostiem. Šie brokoļu brālēni regulāri sāk parādīties restorānu ēdienkartēs, ar drosmīgi izvēlētām mērcēm un interesantām garšvielām. Tos var pamanīt interesantos veģetāros salātos un uzkodās.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50
5
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
RAKSTA REDAKTORS
4 biežākās kļūdas, kāpēc topošie šoferi “izkrīt” CSDD braukšanas eksāmenā. Tās der atcerēties arī pieredzējušiem šoferiem
Tos pasniedz, piemēram, ar mandeļu humusu un olīvu, un rozīņu mērci.
Ziedkāposti labi sader arī ar Bolonjēzes desu un Čedaras bekona buljonu.