20 produkti un to ietekme uz sirdi 0
AUZU PĀRSLĀS ir šķīstošas šķiedrvielas, tās var palīdzēt samazināt holesterīnu asinīs, sniedz enerģiju, palīdz novērst izsalkumu.
ĀBOLI – palīdz pazemināt holesterīnu un apmierina izsalkumu vairāk nekā citi augļi.
BROKOĻI UN ZIEDKĀPOSTI – bagāti ar šķiedrvielām, antioksidantiem, C vitamīnu, beta karotīnu.
BURKĀNI – bagāti ar beta karotīnu, ar augstu antioksidantu līmeni, samazina vēža un kardiovaskulāro slimību risku.
DESAS – satur daudz piesātināto tauku un sāli, nav ieteicams lietot uzturā.
EĻĻA – lieto auksta spieduma (extra virgine cold press) olīveļļu, kvalitatīvu saulespuķu, zemesriekstu vai kukurūzas eļļu.
GAĻA – cūkgaļa satur vairāk tauku nekā liellopa gaļa, liesā jēra gaļā kopējais tauku daudzums ir gandrīz divas reizes lielāks. Medījuma, piemēram, brieža, gaļa bagāta ar proteīniem, vitamīniem un minerālsāļiem, maz tauku. Truša gaļa – liesa baltā gaļa ar augstu olbaltumvielu saturu. Tītara gaļa – bagāta ar olbaltumvielām, B grupas vitamīniemu, selēnu, satur maz tauku. Perfekta diētai.