Foto – Shutterstock.com

20 produkti un to ietekme uz sirdi 0

AUZU PĀRSLĀS ir šķīstošas šķiedrvielas, tās var palīdzēt samazināt holesterīnu asinīs, sniedz enerģiju, palīdz novērst izsalkumu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas
Foto – Aija Geida

ĀBOLI – palīdz pazemināt holesterīnu un apmierina izsalkumu vairāk nekā citi augļi.

CITI ŠOBRĪD LASA
Foto – LETA

BROKOĻI UN ZIEDKĀPOSTI – bagāti ar šķiedrvielām, antioksidantiem, C vitamīnu, beta karotīnu.

Foto – Shutterstock

BURKĀNI – bagāti ar beta karotīnu, ar augstu antioksidantu līmeni, samazina vēža un kardiovaskulāro slimību risku.

Foto – Shutterstock

DESAS – satur daudz piesātināto tauku un sāli, nav ieteicams lietot uzturā.

EĻĻA – lieto auksta spieduma (extra virgine cold press) olīveļļu, kvalitatīvu saulespuķu, zemesriekstu vai kukurūzas eļļu.

GAĻA – cūkgaļa satur vairāk tauku nekā liellopa gaļa, liesā jēra gaļā kopējais tauku daudzums ir gandrīz divas reizes lielāks. Medījuma, piemēram, brieža, gaļa bagāta ar proteīniem, vitamīniem un minerālsāļiem, maz tauku. Truša gaļa – liesa baltā gaļa ar augstu olbaltumvielu saturu. Tītara gaļa – bagāta ar olbaltumvielām, B grupas vitamīniemu, selēnu, satur maz tauku. Perfekta diētai.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.