2 receptes no kokosrieksta – konfektes un sviests 0
Kokosriekstu sviests
Kokosriekstu skaidiņas samaļ virtuves kombainā, kamēr izveidojas viendabīga konsistence. Šis produkts ar mēru ziežams uz maizes parastā sviesta vietā, pievienojams mērcēm un kārumiem.
Konfektes a la Raffaello
Sastāvdaļas
• 400 g iebiezinātā piena
• 200 g kokosa skaidiņu
• 50 g sviesta
• 50 g mandeļu
Izkausē sviestu, pievieno iebiezināto pienu un kokosriekstu skaidiņas. Visu samaisa un uz stundu ievieto ledusskapī.
Mandeles liek verdošā ūdenī, noņem apvalku un uz 15 minūtēm ievieto līdz 160 °C uzkarsētā cepeškrāsnī.
No atdzesētās masas formē bumbiņas, tām vidū iespiež pa mandelei. Katru konfekti panē kokosriekstu skaidiņās.