Marinēta cūkgaļas fileja Lielvārdes gaišajā alū 0

Restorāns: KEY to RIGA

Šefpavāre: Gunita Rolova

Marinēta cūkgaļas fileja Lielvārdes gaišajā alū, ingvera–griķu medū ar vārītām cūku pupām un ceptām gailenēm (4 porcijas)

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Lasīt citas ziņas

Marinādei sarīvē ar smalko rīvi 150 g ingvera un sajauc ar 300 g griķu medus, pēc garšas pievieno sāli, piparus. Pielej 500 ml alus “Lielvārdes gaišais”, masu samaisa, marinādē ieliek četrus 300 – 350 g cūkgaļas filejas gabalus, liek marinēties uz 1,5 – 2 h 5 °C ledusskapī.

Noskalo ūdenī 400 g cūku pupu un vāra sālsūdenī 40 min.

CITI ŠOBRĪD LASA

Notīra, noskalo 500 g gaileņu, nosusina. Uzkarsētā pannā izkausē 150 g 82% saldkrējuma sviesta, cep gailenes 5 – 7 min.

Marinēto cūkgaļas fileju liek uzkarsētā cepeškrāsnī, cep 180 °C 6 – 8 min.

Ēdienu pasniedz, blakus izkārtojot vārītas cūku pupas, ceptas gailenes, pievieno 100 g dzērveņu, 100 g brūkleņu un 4 rozmarīna zariņus.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.