Griķu medus un Lielvārdes gaišā alus mērce ar tīģergarnelēm 0

Restorāns: LOOK

Šefpavārs: Kārlis Mugins

Griķu medus un Lielvārdes gaišā alus mērce ar tīģergarnelēm, vistas fileju un tomātu putām (4 porcijas)

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

Mērcei sablenderē 15 g šalotes sīpolu, 50 ml alus “Lielvārdes gaišais”, 4 g apelsīna mizas, 50 g apelsīnu, 15 g griķu medus, 50 ml citronu sulas, 8 g “Dijon” graudu sinepju, sāli, piparus pēc brīvas izvēles. Produktus blenderējot, lēnā strūkliņā pievieno 60 ml olīveļļas, līdz mērce sabiezē.

Izspiež 200 ml svaigas tomātu sulas, pievieno 25 ml augstākā labuma balzamiko gaišo etiķi, sāli, izkausē 8 plāksnītes želatīna, samaisa, uzbriedina sulu un sapilda to sifonā. Iegūto masu liek uz 2 – 3 h ledusskapī 5 °C atdzesēties.

CITI ŠOBRĪD LASA

Atsevišķi uz lēnas uguns apcep vistas filejas gabaliņus un tīģergarneles.

Ēdienu pasniedz, šķīvja pamatni noklājot ar medus un alus mērci, tad izkārto vistas filejas gabaliņus un tīģergarneles, uzpūš no sifona tomātu putas.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.