Foto – fotolia.com
Foto – fotolia.com
Foto – fotolia.com

“Viltotais” siers 2

Nekas nepadara burgeru tik gardu kā sulīga Čedaras siera šķēle starp gaļu un bulciņu. Problēma tāda, ka ātrās ēdināšanas restorānu burgeros ievieto izstrādājumu, kas nemaz nav Čedaras siers – to grūti vispār nosaukt par sieru. Pētījumos atklājies, ka aptuveni pusi no siera satura ātrās ēdināšanas restorānos veido ķīmiskas vielas, pārtikas piedevas un tauki – tādējādi šo produktu tikai par 50 procentiem var uzskatīt par sieru. Vai tā nav viela pārdomām?

Reklāma
Reklāma

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.