Burgers no simts govīm 2
Vai zināji, ka nokožot tikai gabalu sulīga burgera, tu patiesībā apēd gaļu, kas iegūta no simts dažādiem liellopiem? Pēc tam, kad liellopi tiek nokauti, lētākie gaļas gabali tiek samesti kopā pārstrādei – tās laikā šie skrimšļainie gaļas atgriezumi tiek samalti viendabīgā masā, no kuras izveido apļveida formas izstrādājumus, pievienojot krietnu devu tauku. Rezultāts ir tipiski, lēti pagatavoti hamburgeri, kas tiek pēcāk tiek nogādāti uz dažādām ātrās pārtikas ēstuvēm visā pasaulē. Iespējams, ja vairāk cilvēku patiešām zinātu, ko apēd ātro uzkodu ieskrietuvēs, viņi retāk iegādātos burgerus un tā vietā dotu priekšroku gaļas grilēšanai piemājas dārzā vai piknikā.