“Samosa pīrāgs” 7

Šo šedevru ir grūti aprakstīt. Labāk vienu reizi pamēģināt!

Reklāma
Reklāma
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas:
3 tējkarotes šī sviesta vai saldkrējuma sviesta;
1 vidējs sīpols, smalki sagriezts;
1 halapeņjo pipars, sīki sagriezts;
3 daiviņas sagriezta ķiploka;
0,5 g vistas vai tītara filejas;
2 ēdamkarotes karija pulvera;
1/2 tējkarotes kurkumas;
600 g kartupeļu, sagriezti kubiņos;
1 krūzīte ūdens;
1 krūzīte svaigu vai saldētu zaļo zirnīšu;
1/2 glāzes sējas koriandra jeb kinza;
1 loksne kārtainās mīklas
Sāls.

Sviestu uzkarsējam lielā kastrolī uz vidējas uguns. Pievienojam sīpolus un apcepam līdz tie iegūst zeltainu nokrāsu. Pievienojam halapeņjo, ķiplokus un gatavojam 1 minūti. Tad pievienojam vistu, kariju un 1,5 tējkarotes sāls. Kad vista ir pusgatava, pieberam kubiņos sagrieztos kartupeļus un pielejam ūdeni.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavojam, apmaisot aptuveni 25 minūtes, kamēr vista kļūst mīksta, pievienojam kinzu, garšvielas, sāli.

Liekam pildījumu uz mīklas, izveidojam nelielas spraudziņas, kur izplūst tvaikam. Cepam 200 grādu temperatūrā aptuveni 25 minūtes, kamēr pīrāga garoziņa iegūst zeltainu krāsu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.