Divreiz cepti kartupeļi 7

Šādā veidā sagatavoti kartupeļi ir laba uzkoda pie pamatēdiena. Lielisks variants vakariņām vasarnīcā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas:
4 vidēji kartupeļi;
1/2 glāzes krējuma;
1/4 glāzes piena;
1/4 glāzes margarīna;
1/2 glāzes rīvēta siera;
1/2 tējkarote siera;
1/4 tējkarotes melno piparu;
4 šķēles bekona.

Mikroviļņu krāsnī vai cepeškrāsnī cepam kartupeļus 200 grādu temperatūrā līdz gatavībai. Ļaujam nedaudz atdzist. Noņemam no katra kartupeļa ārējo slāni, ieliekam to bļodiņā un sajaucam ar margarīnu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievienojam pienu, krējumu, sieru, sāli un piparus. Ieliekam masu bedrītēs, kas izveidojušās uz kartupeļiem, ar nelielu kaudzīti. Pa virsu liekam bekona šķēlītes. Un vēlreiz liekam cepeškrāsnī uz 15 minūtēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.