Kartupeļu vēdeklīši ar sieru 7

Vienkārši brīnišķīgi! Sātīgi un garšīgi. Lieliski garšos, atpūšoties ārpus pilsētas. Visi būs sajūsmā.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
TV24
“Es neticu šādām sakritībām!” Slaidiņam aizdomas raisa ASV prezidenta Baidena pēkšņie lēmumi par Ukrainu un Trampa klusēšana
Lasīt citas ziņas

0,5 kg nelielu kartupeļu (vienai porcijai);
Olīveļļa;
Siera šķēlītes;
Krējums;
Gatavs sagriezts bekons;
Zaļie lociņi;
Sāls.
Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200 grādiem, ieklājiet cepamajā plātnē alumīnija foliju. Ar asu nazi izdariet iegriezumus katrā kartupelī, bet ne līdz galam, tā, lai veidotos “vēdeklītis”. Uzlieciet kartupeļus uz cepamās plātnes. Ieziediet tos ar olīveļļu un apkaisiet ar sāli.

Cepam 30 minūtes, kamēr kartupeļi kļūst mīksti. Liekam siera šķēlītes iegriezumu vietās. Gatavojam vēl 5-10 minūtes, kamēr siers nav izkusis. Nedaudz atdzesējam un pievienojam krējumu, bekonu un zaļos lociņus. Pasniedzam ēdienu siltu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.