Kartupeļu pankūkas ar kūpinātu lasi un omleti  7

Kartupeļi brokastīs? Kāpēc gan ne? Spīdoša ideja!

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
TV24
“Es neticu šādām sakritībām!” Slaidiņam aizdomas raisa ASV prezidenta Baidena pēkšņie lēmumi par Ukrainu un Trampa klusēšana
RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas:
500 g kartupeļu miltu;
100 g kviešu miltu;
1 neliels saišķītis zaļo lociņu;
2 nelieli gabaliņi sviesta;
1/2 tējkarotes cepamā pulvera;
Olīveļļa;
5 lielas olas;
200 g kūpināta laša;
Pāris sauju kressalātu;
1 citrons, sagriezts daļiņās;
Sāls, pipari.

Sagrieziet kartupeļus 2,5 cm gabaliņos un vāriet sālītā ūdenī aptuveni 7 minūtes. Nolejiet ūdeni, ļaujiet atdzist, pēc tam ielieciet tukšā kastrolī un pievienojiet miltus. Viegli samīciet visu kopā, pievienojiet smalki sagrieztus lociņus, sviestu un cepamo pulveri, bet pēc tam visu samīciet. Var pievienot rīvētu sieru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uzkarsējiet lielu pannu (aptuveni 32 cm) uz vidējas uguns un pievienojot olīveļļu. Cepiet pankūkas no abām pusēm, kamēr tās iegūst zeltainu krāsu.

Pagatavojiet maigu omleti un uz katras pankūkas uzlieciet kūpinātā laša gabaliņu un nedaudz kressalātu. Nedaudz apslakiet ar olīveļļu pasniedziet kopā ar citrona daiviņām (sulas izspiešanai).

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.