Cepti kartupeļi ar zaļumiem 7

Zaļumi un kartupeļi – īsta harmonija!

Sastāvdaļas:
Kartupeļi;
Olīveļļa;
Timiāns vai rozmarīns;
Jūras sāls;
Melnie pipari;
Pētersīļi;
Zaļie lociņi.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
TV24
“Es neticu šādām sakritībām!” Slaidiņam aizdomas raisa ASV prezidenta Baidena pēkšņie lēmumi par Ukrainu un Trampa klusēšana
Kokteilis
Viņos mīt neapdzēšama uguns! 5 datumos, kuros dzimuši paši karstasinīgākie partneri
Lasīt citas ziņas

Sākumā notīriet kartupeļus, bet pēc tam ievietojiet tos kastrolī ar sālītu ūdeni. Uzkarsējiet līdz vārīšanās temperatūrai un vāriet līdz gatavībai uz mērenas uguns. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 grādiem un ievietojiet tajā tukšu cepampannu. Sagrieziet kartupeļus, ielieciet tos bļodā ar olīveļļu, timiānu vai rozmarīnu, sāli un pipariem.

Kad krāsns sakarsusi, uzlieciet kartupeļus uz cepampannas, novietojiet to uz cepamās plātnes un cepiet 30 minūtes. Pasniedziet ar svaigiem pētersīļiem un zaļajiem lociņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.