Foto-Shutterstock

5. Gaļa ir sasalusi? 0

Tā jāatkausē aukstā, nevis karstā ūdenī. Tāpat rīkojas arī ar saknēm.

Reklāma
Reklāma

6. Gaļa ir piedegusi?

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Šķidrums, kurā gaļa ir sautējusies, jālej ārā. Apdegumu nogriež un no sīpola, taukvielas, tomātu biezeņa vai pāris svaigiem tomātiem, sāls un ūdens pagatavo jaunu šķidrumu, ļauj tam labi savārīties, pievieno miltu tumi un šajā mērcē liek sagrieztu gaļu uz laiku ievilkties. Tad pasniedz galdā.

7. Sviests vairs nav tik svaigs?

Tas spaidot jāpārmazgā aukstā sālsūdenī. Ieteicams pārkausēt un izlietot cepšanai.

8. Cepumi vai torte ir pārāk brūni?

CITI ŠOBRĪD LASA

Cepumu labi atdzesē un ar mazu rīvīti visapkārt norīvē brūnumu. Ar nazi kasīt nedrīkst!

9. Rauga mīkla neuzrūgst?

Mīklā iemīca vai iejauc paciņu cepampulvera un tūlīt cep.

10. Krēms nesarec?

To iepilda glāzēs un grezno ar putukrējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.