NATO militārās mācības DRAGON-24 Koržeņevo, Polijas ziemeļos, 2024. gada 4. martā. Polija uzņem citu valstu bruņotos spēkus nacionālajās mācībās, kas ir daļa no NATO “Steadfast Defender”.
NATO militārās mācības DRAGON-24 Koržeņevo, Polijas ziemeļos, 2024. gada 4. martā. Polija uzņem citu valstu bruņotos spēkus nacionālajās mācībās, kas ir daļa no NATO “Steadfast Defender”.
Foto. Scanpix/Wojtek Radwanski / AFP

1200 karavīru zaudējums ik dienu – Krievijai tas ir nieks! Virsnieks nosauc, kas visvairāk šobrīd vajadzīgs ukraiņiem 184

Atklātībā nākuši dati, kuros atklāts fakts, cik daudz cilvēku no Krievijas gājuši cauri šai gaļas mašīnai Ukrainas-Krievijas karā. Ik dienu nākas lasīt informāciju par ukraiņu paveikto, proti, ka ik dienu tiem izdodas ap 1000-1200 okupācijas spēku karavīru izsist no ierindas; tiesa, nav konkrētu ziņu, vai nogalināt vai ievainot. Skaitļi ir milzīgi.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Četri dzērieni, kas izraisa insulīna rezistenci un svara pieaugumu. Ar ko tos aizvietot?
Kokteilis
Kāds vīrietis vajadzīgs katrā zodiaka zīmē dzimušai sievietei 8
Veselam
Slaida auguma noslēpums! 25 pārtikas produkti ar augstu olbaltumvielu un zemu tauku saturu 8
Lasīt citas ziņas

Uz visu lielo Krieviju ņemot, tas nav nekas – tas nav milzīgs upuru skaita pieaugums, tas nav pat miljons cilvēku ilgā laikā, ņemot vērā to, cik Krievija ir liela. Turklāt krievu mobilizācijas resursi ir 3 – 4 miljoni cilvēku, šis fakts ir skaidri zināms, tā TV24 raidījumā “Aktuālais par karadarbību Ukrainā” akcentē Jānis Slaidiņš, NBS majors, Zemessardzes štāba virsnieks. “Cik daudz cilvēku ir izgājuši cauri šai gaļas mašīnai, no Ukrainas puses datu nav!” norāda virsnieks.

Grafikā labajā [00:57] pusē redzamais grafika parāda 10 lielākās Eiropas armijas – Francija, Lielbritānija, Vācija, Itālija, Grieķija, Spānija, Polija, Rumānija, Grieķija, Somija; galējais stabiņš ir Krievijas armija ar 520 000 karavīru. Slaidiņš kā NATO priekšrocību šeit nosauc tehnisko pārsvaru, jo krievi šobrīd stipri atpaliek no tā.

CITI ŠOBRĪD LASA
“Ukraiņi paši saka, ka krievi varētu mobilizēt pat divus miljonus, bet ukraiņiem ir jābūt tehnoloģijām un to pārsvaram, tad vienalga būs, cik krievu nāks pretī,” rezumē Slaidiņš
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.