Puravi 4
Citu sīpolaugu vidū izceļas ar to, ka, pat ilgstoši uzglabājot, nezaudē C vitamīnu. Bieži vien iesaka lietot tā stublāja balto daļu, taču noteikti nav smādējamas arī lapas, kurās ir B1 un B2, kā arī C vitamīns un beta karotīns, tāpat nātrijs, kālijs, kalcijs, sērs, fosfors, dzelzs u. c. minerālvielas.
Reklāma
Reklāma
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
7 iemesli, kāpēc jūs nespējat zaudēt svaru pat, ja pārtiekat tikai no vienas salāta lapas