Ķimenes 4

Latviešu ēdienkartē allaž bijušas godā kā garšu dažādojoša piedeva. Ja tās viegli apgrauzdē vai sagrūž piestā, garša kļūst izteiktāka.

Reklāma
Reklāma
DHL lidmašīnas avārija Viļņā: traģisks negadījums vai Krievijas sabotāža? Publicēta pilotu un lidojuma kontrolieru saruna pirms traģēdijas… 152
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
Kokteilis
VIDEO. “Spļāviens latviešu dvēselēs!” Cilvēkus pamatīgi satracina “Spēlmaņu nakts” priekšnesums
Lasīt citas ziņas
Sekmē gremošanu un uzturvielu uzsūkšanos, pa šķipsnai pievienotas kāpostu, pupiņu, zirņu un lēcu ēdieniem, mazina gāzu veidošanos zarnās. Palīdz atslābināt gludo muskulatūru gremošanas traktā, mazinot spazmas. Bērniņu ar krūti barojošām mātēm veicina piena sekrēciju.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.