A South Korean man and a woman eat a live octopus during an event to promote a local food festival in Seoul on September 12, 2013.  AFP PHOTO / JUNG YEON-JE
A South Korean man and a woman eat a live octopus during an event to promote a local food festival in Seoul on September 12, 2013. AFP PHOTO / JUNG YEON-JE
Foto – LETA/AFP

Haggis 6

Skotiem, domājams, padevies izveidot vienu no visu laiku dīvainākajiem un šķebinošākajiem ēdieniem, proti, kuņģa gļotādā ietītas aitas iekšas (sirds, aknas un plaušas). Turklāt tas ir skotu tradicionālais ēdiens. Iekšas tiek vārītas aptuveni trīsarpus stundas līdz tās ir gatavas pasniegšanai. Katrs pēc savas gaumes var piebērt arī šķipsniņu sāli vai citas atbilstošas garšvielas. Paši skoti gan teic, ka, neskatoties uz diezgan nepatīkamo aprakstu, šim ēdienam piemītot pikanta garša.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.