Publicitātes foto

3. Baltās gaļas olbaltumvielas 0

Pārtikas produkti ar augstu olbaltumvielu saturu un zemu tauku saturu, piemēram, baltās zivis vai mājputnu gaļa, patērē vairāk enerģijas.

Reklāma
Reklāma
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
RAKSTA REDAKTORS
Bez vainas vainīgs? Mirklī, kad trīs bērnu tēva Artūra kontā ienāca 200 eiro, viņš kļuva par bīstamu krāpnieku! 44
Lasīt citas ziņas

Aptuveni 70-140 gramu olbaltumvielu uzņemšana dienā ļauj organismam sadedzināt vairāk kaloriju jau gremošanas posmā.

Baltās gaļas olbaltumvielas satur arī lielāku aminoskābju daudzumu, salīdzinot ar sarkanās gaļas olbaltumvielām, un tās ir labvēlīgākas muskuļu augšanai un attīstībai.

SAISTĪTIE RAKSTI