
Foto: New Africa/SHUTTERSTOCK
8. Mērces 35
Daudzas mērces satur: pārtikas konservantus, stabilizatorus, biezinātājus, emulgatorus, krāsvielas, garšas pastiprinātājus u.c. Mērces, ko lieto kā piedevas, var pārvērst jebkuru veselīgu pārtiku kaitīgā.
Iespējamās problēmas: atkarībā no sastāva var izraisīt visas uzskaitītās slimības citās kategorijās.
Reklāma
Reklāma
FOTO: Iedvesmojošas bildes no senioru festivāla “Zelta ritmi”
FOTO: Vingrojumu komplekss vielmaiņas uzlabošanai
VIDEO: Vai grilēti produkti veicina vēža attīstību?
Inese Ziņģīte 16. jūnijā vadīs bezmaksas meistarklasi Rīgā
Slimības rodas no SAJŪSMAS trūkuma cilvēkā. Vestarda Šimkus mammas Ivetas jūnija sajūtas
Nepiesienieties un nekritizējiet! Kā atbalstīt atvasi eksāmenu laikā
Ko lasīt žurnāla “36,6°C” jūnija numurā
Notiks bezmaksas lekcija uzturu zīdīšanas laikā – bez pārspīlējumiem