
Foto: New Africa/SHUTTERSTOCK
10. Šokolāde 35
Lai atrastu šokolādi bez kaitīgām piedevām, būtu ļoti jāpapūlas. Tās sastāvs parasti ietver aromatizētājus, stabilizatorus, biezinātājus, emulgatorus, konservantus.
Iespējamās problēmas: vēzis, alerģijas un daudz kas cits.
Reklāma
Reklāma
FOTO: Iedvesmojošas bildes no senioru festivāla “Zelta ritmi”
FOTO: Vingrojumu komplekss vielmaiņas uzlabošanai
VIDEO: Vai grilēti produkti veicina vēža attīstību?
Inese Ziņģīte 16. jūnijā vadīs bezmaksas meistarklasi Rīgā
Slimības rodas no SAJŪSMAS trūkuma cilvēkā. Vestarda Šimkus mammas Ivetas jūnija sajūtas
Nepiesienieties un nekritizējiet! Kā atbalstīt atvasi eksāmenu laikā
Ko lasīt žurnāla “36,6°C” jūnija numurā
Notiks bezmaksas lekcija uzturu zīdīšanas laikā – bez pārspīlējumiem