8. Tapiokas pudiņš 0
½ glāze tapiokas pērlīšu
3,5 glāzes pilnpiena
½ glāze saldā krējuma
¼ tējkarote sāls
2 lielas olas
½ glāze cukura
1 tējkarote vaniļas ekstrakta
Ieliec pienu, krējumu, cukuru un sāli katlā un vāri uz vidējas liesmas līdz tas maigi vārās. Iemaisi tapiokas pērlītes un samazini karstumu līdz minimumam. Vāri, bieži maisot, līdz masa ir mazliet pabiezējusi un pērlītes ir uzpūtušās un kļuvušas mīkstas (apm. 45 minūtes).
Iesit olas bļodiņā un sakul tās. Pievieno vienu karoti karstās mikstūras un visu laiku maisi. Atkārto vēl ar pāris karotēm, visu laiku maisot, lai izvairītos no olu kulteņa. Olas ieliec atpakaļ katliņā un vāri vēl 3, 4 minūtes līdz masa kļūst biezāka. Atdziestot tā kļūs vēl biezāka. Noņem no uguns un iemaisi vaniļu. Ielej bļodā, uzliec pārtikas plēvi tieši uz virsmas, lai neveidotos ādiņa, un atdzesē pilnībā.