Foto – Anda Krauze

Gardi! Vijas Beinertes īpaši gaisīgais deserts 0

Sakuļu stingrās putās 5 laimīgo vistu olu baltumus ar 5 tējkarotēm pūdercukura un tējkaroti ābolu etiķa.

Reklāma
Reklāma
Kristaps Strūbergs ir atrasts; nogādāts speciālistu rokās 19
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Pensionāre kļūst par interneta sensāciju: 76 gadus veca sieviete nokļūst slimnīcā ar diabētu un uzzina, ka ir stāvoklī
Lasīt citas ziņas

Ziežu uz cepamā papīra, karsēju 90℃, līdz plāksnes kļūst sausas.

Katliņā izkarsēju nomizotu un iztīrītu ābolu šķēles.

CITI ŠOBRĪD LASA

Puslitrā uzvārīta saldā krējuma iemaisu 5 olu dzeltenumus, kas sakulti ar 5 ēdamkarotēm cukura un šķipsnu vanilīna, atdzesēju.

Mērcei sakuļu 250 g dzērveņu ar ēdamkaroti cukura.

Kārtoju uz šķīvja, dekorēju ar ogām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.