Foto – Anda Krauze

Gardi! Vijas Beinertes īpaši gaisīgais deserts 0

Sakuļu stingrās putās 5 laimīgo vistu olu baltumus ar 5 tējkarotēm pūdercukura un tējkaroti ābolu etiķa.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

Ziežu uz cepamā papīra, karsēju 90℃, līdz plāksnes kļūst sausas.

Katliņā izkarsēju nomizotu un iztīrītu ābolu šķēles.

CITI ŠOBRĪD LASA

Puslitrā uzvārīta saldā krējuma iemaisu 5 olu dzeltenumus, kas sakulti ar 5 ēdamkarotēm cukura un šķipsnu vanilīna, atdzesēju.

Mērcei sakuļu 250 g dzērveņu ar ēdamkaroti cukura.

Kārtoju uz šķīvja, dekorēju ar ogām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.