Foto – Anda Krauze

Ceptu dārzeņu salāti ar ingvera mērci. Gardi! 0

Iemaisu svaigi spiestā ingvera sulā cukuru, blazametiķi un olīveļļu, piemaļu klāt šķipsniņu melno piparu.

Reklāma
Reklāma
Baltais nams nāk klajā ar skaļu paziņojumu: Donalds Tramps pārliecināts, ka nedēļas laikā karš tiks izbeigts
Trampa optimismam nav pamata: izlūkdienesti atklāj Putina patieso plānu. Kādas nelietības iecerējis Krievijas diktators?
VIDEO. Valmierā divu bērnu tētis pļavā ierīkojis slidotavu, kas pārvērtusies par iedzīvotāju prieka oāzi
Lasīt citas ziņas

Sagriežu plānās sloksnēs baklažānu un cukīni, izmērcēju aukstā ūdenī, uz mirkli iemetu verdošā ūdenī, tad pusi minūtes uz karstas uguns apbrūninu olīveļļā, kam pievienots ķiploks, timiāns un rozmarīns.

Cepeškrāsnī izcepu papriku, nomizoju un sagriežu šķēlēs. Kārtoju uz šķīvja dārzeņus, dekorēju ar piparmētru lapiņām, pārkaisu ar rīvētu sieru, apslaku ar ingvera mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.