Foto – Anda Krauze

Ceptu dārzeņu salāti ar ingvera mērci. Gardi! 0

Iemaisu svaigi spiestā ingvera sulā cukuru, blazametiķi un olīveļļu, piemaļu klāt šķipsniņu melno piparu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
Veselam
Gribi dzīvot ilgi un laimīgi? 10 ieteicamākie dārzeņi un augļi, kas veicinās garu mūžu
Kokteilis
Svari – koķetu īsziņu sūtīšana bijušajiem, Mežāzis – karaokes dziedāšana dušā: Kāds ir katras zodiaka zīmes “tumšākais” noslēpums?
Lasīt citas ziņas

Sagriežu plānās sloksnēs baklažānu un cukīni, izmērcēju aukstā ūdenī, uz mirkli iemetu verdošā ūdenī, tad pusi minūtes uz karstas uguns apbrūninu olīveļļā, kam pievienots ķiploks, timiāns un rozmarīns.

Cepeškrāsnī izcepu papriku, nomizoju un sagriežu šķēlēs. Kārtoju uz šķīvja dārzeņus, dekorēju ar piparmētru lapiņām, pārkaisu ar rīvētu sieru, apslaku ar ingvera mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.