Sirsniņmarmelāde – vienkārši pagatavojams saldumiņš mīļotajam 0

Sastāvdaļas – 100 ml augļu sulas, 100 ml ūdens, 200 g cukura, 20 g želatīna.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

RAKSTA REDAKTORS
“Viņš bija nosalis un pārguris, kājām mērojot tik tālu ceļu” – vakar pazudušā zēna mamma Aleksandra atklāj detaļas par zēna pazušanas lietu
Kokteilis
“Viņi ieradīsies klusumā…” Mākslīgā intelekta “Vanga” pravieto cilvēkiem biedējošu nākotni 27
Satraucoša iemesla dēļ no veikalu plauktiem var pazust Latvijā iecienīta zivs
Lasīt citas ziņas

Vispirms želatīnu pārlej ar augļu sulu un atstāj uzbriest.

Katliņā ieber cukuru, uzlej ūdeni, uzvāra un turpina karsēt apmēram 3 minūtes, visu laiku maisot.

CITI ŠOBRĪD LASA

Katliņu noņem no uguns, uzreiz pievieno uzbriedušo želatīnu. Maisa, kamēr tas ir pilnībā izšķīdis.

Gatavo šķidrumu lej sirdsveida formiņās un liek ledusskapī līdz pilnīgai sarecēšanai.

Lai konfektes būtu vieglāk izņemt no formiņas, formiņas dibenu uz pāris sekundēm iemērc karstā ūdenī.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.