Sirsniņmarmelāde – vienkārši pagatavojams saldumiņš mīļotajam 0

Sastāvdaļas – 100 ml augļu sulas, 100 ml ūdens, 200 g cukura, 20 g želatīna.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Lasīt citas ziņas

Vispirms želatīnu pārlej ar augļu sulu un atstāj uzbriest.

Katliņā ieber cukuru, uzlej ūdeni, uzvāra un turpina karsēt apmēram 3 minūtes, visu laiku maisot.

CITI ŠOBRĪD LASA

Katliņu noņem no uguns, uzreiz pievieno uzbriedušo želatīnu. Maisa, kamēr tas ir pilnībā izšķīdis.

Gatavo šķidrumu lej sirdsveida formiņās un liek ledusskapī līdz pilnīgai sarecēšanai.

Lai konfektes būtu vieglāk izņemt no formiņas, formiņas dibenu uz pāris sekundēm iemērc karstā ūdenī.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.