Foto-Shutterstock

Pieneņu lapu un skābeņu zupa 0

Sastāvdaļas – 500 ml gaļas buljona, 100 g skābeņu, 100 g pieneņu lapu, 75 g kartupeļu, 75 g krējuma, burkāns, sīpols, 25 g tomātu pastas, 15 g augu eļļas, zaļumi, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Krimināls
Bērni ir pārbijušies! Smiltenes tehnikuma struktūrvienībā aiz vecās sardzes būdas atrod divus audzēkņus. Viens miris, otrs bezsamaņā
VIDEO. Virves gabals, kartona krūze un ziņa telefonā: izplatīts video, kas atklāj jaunu versiju par Jāņa Timmas nāves cēloni 130
“Šis ir skaudrs mirklis ne tikai Jāņa aiziešanas dēļ” – Timmas mamma Ausma lūdz sabiedrības atbalstu
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus sagriež kubiciņos un buljonā novāra mīkstus.

Pievieno sagrieztas skābeņu lapas, iepriekš blanšētas un sagrieztas pieneņu lapas, 5 – 7 minūtes pavāra, pievienojot sāli.

CITI ŠOBRĪD LASA

Burkānu un sīpolu smalki sagriež, sautē pannā, pievieno tomātu pastu. Šos dārzeņus pievieno zupai, uzvāra.

Pasniedzot zupai pievieno krējumu un zaļumus. Pēc vēlmēm var pievienot vārītu olu (gan sarīvētu, gan pārgrieztu uz pusēm).

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.