Muļķis 0

Sastāvdaļas (4 porcijām): 8 lieli rabarberi, 200 g cukura, 400 ml saldā krējuma.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Veselam
Dārgā laša vietā: 5 maciņam draudzīgāki pārtikas produkti ar augstu Omega-3 saturu
Cilvēki, kuru mājoklis vienmēr ir ir ideālā kārtībā, ievēro šos 7 vienkāršos paradumus
Zelenskis aizmirsa pirmo un vienīgo likumu, satiekoties ar Trampu
Lasīt citas ziņas

Rabarberus nomizo un sagriež. Ieliek katlā, pārber 140 gramus cukura un 40 mililitrus ūdens. Rabarberus sautē, līdz kļūst mīksti. Pārliek citā traukā, lai atdziest. Saldajam krējumam pievieno atlikušo cukuru un saputo. Rabarberu masu viegli sajauc ar putukrējumu. Pasniedz ar cepumiem “Dāmu pirkstiņi”, kurus mērcē rabarberu muļķī.

Recepti piedāvāja viesnīcas “Neiburgs” restorāna šefpavārs Tomass Godiņš

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.