Muļķis 0

Sastāvdaļas (4 porcijām): 8 lieli rabarberi, 200 g cukura, 400 ml saldā krējuma.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

“Neviens krievs nav uzdrīkstējies to, ko tās “holandiešu salašņas”!” Deputāti pauž sašutumu par Vecrīgā notiekošo 14
Kokteilis
Timmas krimināllieta: Jāņa draugiem var draudēt cietumsods, ģimene nav nopratināta; nesakritības ekspertīzē
Kas jāņem vērā, ja gribi notievēt: 3 sliktākie ēšanas paradumi, kas būtiski bremzē vielmaiņu
Lasīt citas ziņas

Rabarberus nomizo un sagriež. Ieliek katlā, pārber 140 gramus cukura un 40 mililitrus ūdens. Rabarberus sautē, līdz kļūst mīksti. Pārliek citā traukā, lai atdziest. Saldajam krējumam pievieno atlikušo cukuru un saputo. Rabarberu masu viegli sajauc ar putukrējumu. Pasniedz ar cepumiem “Dāmu pirkstiņi”, kurus mērcē rabarberu muļķī.

Recepti piedāvāja viesnīcas “Neiburgs” restorāna šefpavārs Tomass Godiņš

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.