Gaileņu zupa ar vistas gaļu
 0

Kā gatavot?

Vistas gaļu izvāra, izņem kaulus. Gaļu sagriež un liek atpakaļ buljonā. Pievieno rīsus, sviestā saceptas gailenes, apceptus burkānus. Kad rīsi gandrīz mīksti, pievieno kartupeļus. Beigās virumam pieliek sieru, zaļumus, piparus, lauru lapas, sāli. Pāris minūtes pavāra un lej šķīvjos.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Smukās tiek debesīs, sliktās – mīl tepat, uz zemes! Kuras zodiaka zīmes sievietes ir “tās sliktās”? 8
TV24
Šlesers TV diskusijas laikā eksplodē: “Diemžēl pa muti būs jāiedod jums un visiem pārējiem”
Veselam
Zīme, ka laiks rīkoties: agrīns brīdinājuma signāls par priekšlaicīgas nāves risku, ko var pamanīt tikai ēdot
Lasīt citas ziņas

Lēnās apkalpošanas (slow food) krodziņa “Klūdziņa” receptes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.